تاریخچه ویدئو پروژکتور
ویدئو پروژکتور که با نام ویدئو فرا تاب نیز شناخته می شود، دستگاهی است که از که از آن در جهت نمایش تصاویر انفورماتیک بر روی یک پرده و یا دیوار سفید مورد استفاده قرار می گیرد. تاریخچه ویدئو پروژکتور به شما کمک خواهد کرد تا بیش تر با تکنولوژی این وسیله و همین طور زمان ورود آن به بازار مصرف کنندگان آشنا شوید.
با در نظر گرفتن پیشرفت تکنولوژی در دهه اخیر در مدارس، دانشگاه ها و سایر ارگان ها، در جهت ساده سازی سیستم آموزشی از ویدئو پروژکتور استفاده می گردد.
بررسی پیشینه استفاده از ویدئو پروژکتور
استفاده از این محصول با توجه به تاریخچه ای که دارد، می تواند مفید واقع شود. چرا که ویدئو پروژکتور ها یا همان دیتا پروژکتور ها به عنوان دستگاهی مورد استفاده قرار می گیرند که می توان از آن ها جهت نمایش دادن تصاویر ویدئویی بهره گیری نمود.
دستگاه ویدئو پروژکتور امروزه با نام های مختلفی از جمله دیتا پروژکتور، پروجکشن، مالتی مدیا پروژکتور و در برخی از مواقع با نام پروژکتور شناخته می شود. تمامی نام های گفته شده اشاره به یک دستگاه و وسیله دارند.
عملکرد ویدئو پروژکتور به چه شکل می باشد؟
ویدئو پروژکتور دستگاهی است که از لامپ و لنز یا همان عدسی تشکیل شده است. این دستگاه قادر است تا تصاویر ورودی را که می توان از منابع مختلف مانند کامپیوتر، ویدئو، انواع پلیر ها، دوربین های فیلم برداری و… تامین نمود، دریافت می کند و پس از اعمال پردازش های مورد نیاز، آن ها را با بزرگ نمایی چشم گیری بر روی پرده نمایش نشان می دهد.
بزرگ نمایی اعمال شده توسط ویدئو پروژکتور به طور کلی به لنز و فاصله دستگاه با پرده نمایش بستگی دارد. لازم است بدانید که ویدئو پروژکتور در زمان کامل نمودن تکنولوژی خود عملکرد های متفاوتی از خود نشان داده است.
بررسی تاریخچه و ثبت اختراع ویدئو پروژکتور
تاریخچه ویدئو پروژکتور به ۲۰ جلای ۱۸۹۷ برمی گردد. این دستگاه توسط نوآوری فردی به نام فرانسیس جنکنیز ساخته شده است. ویدئو پروژکتور اولیه قادر بود تا مجموعه ای از عکس های به هم چسبیده را با سرعت یک بیست و چهارم ثانیه نشان دهد.
فرانسیس جنکینز اختراع این دستگاه را پس از تلاش های مداوم و با حمایت های مالی شخصی به سرانجام رساند. اما حامی مالی او، دستگاه را از فرانسیس دزدید و آن را به کمپانی عظیمی که مالک و دارنده سالن های سینما و تئاتر بود، واگذار نمود و فروخت.
شرکتی که ویدئو پروژکتور فرانسیس را خریداری نمود، به دلیل شهرتی که آن زمان توماس ادیسون داشت، آن را ادیسون ویتاسکوپ نام نهاد. همین مسئله باعث شد تا پس از گذشت مدتی کم، اختراع این دستگاه به ادیسون نسبت داده شود. این مسئله نتیجه دزدی آشکاری بود که به وسیله حامی مالی فرانسیس انجام شد.
ویدئو پروژکتور ها چه امکاناتی دارند؟
ویدئو پروژکتور های که امروز در بازار مشاهده می کنید، دارای مشخصات و ویژگی های مختلفی می باشند. برخی از این ویژگی ها در بسیاری از این محصولات دیده می شود که در ادامه به شرح آن ها خواهیم پرداخت:
- افزایش رزولوشن قابل نمایش از SVGA تا محدوده UXGA و HD
- امکان اتصال به پورت HDMI
- طراحی و ساخت ویدئو پروژکتور های جیبی، هوشمند، سه بعدی و وایرلس
- توسعه سیگنال های ورودی قابل پخش
- مجهز شدن به درگاه LAN
- امکان کنترل از طریق شبکه
- امکان اتصال فلش مموری و کارت های حافظه
بررسی تاریخچه ویدئو پروژکتور
در گذشته ویدئو پروژکتور ها جزو لوازم لوکسی به شمار می آمدند که از آن ها صرفا در سینما و سالن های تئاتر استفاده می شد. در صورتی که امروزه به دلیل رابط کاربری بهتر و مناسب تری که دارند، حتی می توان از آن ها برای پخش خانگی نیز استفاده نمود.
مدل های مختلفی از ویدئو پروژکتور ها امروزه به بازار روانه شده اند که هر کدام دارای مشخصه های منحصر به فردی می باشند. به طور کلی این دستگاه بر اساس نیاز ها در هر دوره، دستخوش تغییراتی شده است که تمامی تغییرات باعث شده اند تا به بهبود عملکرد و تکنولوژی آن کمک کنند.
شما می توانید در زمان خرید ویدئو پروژکتور بر اساس مدل های مختلفی که در بازار موجود می باشد، دستگاه مورد نیاز خود را خریداری کنید. توجه داشته باشید که باید برای خرید ویدئو پروژکتور، حتما موارد مختلفی از جمله رزولوشن، لامپ، تکنولوژی پروژکتور و…. را مورد بررسی قرار دهید تا از خرید خود پشیمان نشوید.
شما می توانید برای کسب اطلاعات بیش تر در این زمینه، با مشاورین آی ژکتور در تماس باشید و بر اساس اولویت ها و نیاز هایی که دارید، متناسب ترین ویدئو پروژکتور را خریداری نمایید.